El líder s’enfronta a un partit trampa: Martinenc – Vilaseca | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc defensa demà diumenge a les 12 hores al Municipal del Guinardó el seu liderat del grup 2 de Primera Catalana contra el Vilaseca, un equip que no ha començat bé la temporada. Tot i això, l’excés de confiança pot ser letal per un Martinenc que ha de sortir al camp amb tots els sentits alerta per mantenir la primera posició.

El conjunt de Miguel López s’ha destapat en els darrers partits i acumula quatre triomfs consecutius on ha marcat 15 gols, amb un Roland Garros, amb 7 dianes, que ja és pitxitxi. Aquesta sensacional dinàmica ha alçat al Martinenc al lideratge.

La Primera Catalana comença a posar-se al dia en número de partits –tot i que encara hi  ha partits pendents, sobretot de l’Andorra- i ara el Martinenc és líder amb dos punts més que l’Almacelles.

Per al partit de demà, Miguel López tindrà disponibles tots els jugadors, una altra bona notícia per a l’entrenador, que podrà tornar a moure l’equip per afrontar el duel contra els tarragonins.

El Vilaseca ocupa ara mateix a tercera posició per la cua, amb 4 punts, i arriba al Guinardó ferit, després de perdre els tres darrers partits. El Martinenc voldrà aprofitar per seguir mantenint aquestes ratxes oposades.

Som Martinenc!

Back To Top