El líder Martinenc recupera el golejador Roland pel partit més perillós de la temporada | FC Martinenc
skip to Main Content

A falta de tres jornades per la conclusió de la lliga, el líder Martinenc afronta un dels partits més perillosos de la temporada. Contra un rival ja descendit, la UE Valls, i en plena dinàmica guanyadora, els del Guinardó no poden caure en la relaxació. S’ha treballat de forma excel·lent per arribar al lideratge i ara qualsevol ensopegada pot ser fatal. Diumenge a les 18h al Vilar, el Martinenc té una nova final contra el Valls, on ja podrà comptar amb el golejador Roland.

El tècnic Miguel López ha conscienciat a l’equip durant la setmana que encara queda molt per fer i que ningú pot pensar que l’ascens ja és a tocar. Si bé és cert que el Valls ja no té opcions de permanència, l’equip local ha firmat una bona segona volta, amb resultats positius especialment a casa.

Miguel López recupera tota l’artilleria per aquest partit excepte el lesionat Miki Poveda. En l’apartat positiu cal destacar que Roland Garros, Adri Felius, Jandro i Barragán són altes per aquest duel.

El Martinenc, gràcies a una espectacular ratxa de resultats, ha recuperat el lideratge després de pressionar al màxim al San Cristòbal, que ha perdut els dos últims partits de lliga. Ara tota la pressió per mantenir la posició d’ascens directe es trasllada al conjunt del Guinardó.

Tots els partits de la part alta de la classificació es disputen diumenge a la tarda. El Viladecans i l’Almacelles s’enfronten entre ells en un duel on probablement un dels dos quedarà sense opcions de lluitar per l’ascens. Per la seva banda, el San Cristobal visita el camp del Sant Ildefons.

Només resten tres finals i l’afició del Guinardó haurà d’acompanyar al seu equip en el penúltim desplaçament de la temporada. Diumenge a la tarda, no hi pots faltar!

Som Martinenc!


Back To Top