El Guinardó ha de ser un fortí contra el Sant Ildefons per seguir la ratxa | FC Martinenc
skip to Main Content

Fa setmanes que el Martinenc ha iniciat el mode avió i està encarant la fase final de la lliga – només queden 4 partits- en una magnífica ratxa de resultats que l’ha posicionat segon a només dos punts del liderat. Aquest diumenge al Guinardó (12 hores) cal continuar amb aquesta dinàmica davant del Sant Ildefons per seguir optant a l’ascens. Miguel López haurà de moure l’equip degut a les altes i baixes d’aquesta jornada.

El migcampista Jandro, el porter Barragán i el davanter Adri Felius seran baixa per sanció, mentre que el pitxitxi Roland Garros evoluciona favorablement de la seva lesió, però encara no estarà disponible aquest diumenge al Guinardó. Unes baixes molt importants però  que han de posar en valor el fons d’armari de la plantilla del Martinenc.

Miguel López recupera per aquest partit al davanter Javi Sánchez -que es va lesionar a Andorra i ja torna a estar operatiu- a Campos i a Antolínez, mentre que el porter Jordi Fuentes ocuparà el lloc de Barragán a la convocatòria.

Per tant, el Martinenc haurà de refer l’onze per tal d’afrontar el duel contra el Sant Ildefons, que pràcticament ja està salvat, però necessitarà algun punt més per assegurar la permanència de forma matemàtica.

A l’anada, el Martinenc ja va guanyar davant d’aquest rival, tot i que patint molt a Cornellà. Cap partit d’aquest tram final de temporada serà fàcil ja que tots els equips es juguen molt. Així doncs, es preveu una matinat de nervis, twitter i ràdio per seguir tots els partits en joc de la part alta, amb enfrontaments importants i decisius.

Més enllà de la resta de resultats, al Martinenc només li val assegurar els tres punts a casa per seguir pensant en un mateix.

Som Martinenc.

Back To Top