El FC Martinenc vol encadenar la tercera victòria consecutiva davant del Mataró | FC Martinenc
skip to Main Content

El conjunt d’Agustín Vacas vol seguir mirant cap a dalt amb una tercera victòria consecutiva davant del Mataró, que arriba al Guinardó amb l’aigua al coll i l’amenaça del descens. El diumenge a les 12h es viurà el penúltim partit de la temporada al Guinardó.

Després de guanyar al Mollet i a l’Escala, el Martinenc es marca ara l’objectiu de derrotar al Mataró a casa per seguir treient el cap a la zona noble i aprofitar-se dels enfrontaments directes.

Agustín Vacas no podrà comptar amb el central Diego (baixa per compromisos laborals), el migcampista Peque (sancionat) i Fernando (lesionat), mentre que el golejador Sergi Arranz i l’extrem Tamba podrien tornar ja estar a al 100%.

L’equip vol acabar la temporada de la millor manera possible, conscient que accedir a les dues primeres posicions és molt complicat, tot i que encara hi ha opcions matemàtiques.

Un bon moment per tornar a veure el millor Martinenc i animar a l’equip contra un equip històric que ho donarà tot ja que es juga la permanència a la Primera Catalana.

Som Martinenc


Back To Top