El FC Martinenc tanca la temporada contra la UA Horta | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc jugarà el seu darrer partit a Tercera aquesta temporada en un interessant derbi contra el gran equip revelació de la temporada, la UA Horta, que té assegurada una plaça per al playoff d’ascens a Segona Divisió B. L’equip del Guinardó jugarà l’any vinent a Primera Catalana, un any després de l’ascens a Manresa. El matx es disputarà a les 12h al Feliu i Codina.

El Martinenc no ha aconseguit en aquest retorn a Tercera l’objectiu que s’havia proposat, i finalitzarà últim classificat, i per tant tornarà a jugar a Primera Catalana. Tot i això, el partit per acabar de la temporada serà força emocionant: Un derbi on l’Horta es juga poder defensar la seva tercera posició.

Per la seva banda, el Martinenc voldrà acomiadar-se de la Tercera amb un bon partit, i lluitar per la victòria contra un equip que a la primera volta ja va poder sumar un punt. Manel Moya tindrà la baixa de Mario Victorio i el dubte de Rovira, tots dos per lesió.

La resta de jugadors estan a la seva disposició per tal de visitar el Feliu i Codina, un camp inexpugnable on l’Horta ha basat la seva magnífica temporada.

Som Martinenc!


Back To Top