El FC Martinenc, preparat per la batalla final. Diumenge a les 17:00: Viladecans - Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La glòria espera al FC Martinenc aquest cap de setmana en la darrera jornada del grup 2 de Primera Catalana. El conjunt del Guinardó serà campió de lliga i ascendirà a  Tercera Divisió si guanya el seu partit contra el Viladecans (A les 17:00h a Viladecans) o si el San Cristóbal no guanya el seu partit contra el Vista Alegre a Castelldefels. La batalla final per gaudir del somni de l’ascens es juga a Viladecans i tothom és conscient de la importància i la dificultat del duel.

El FC Martinenc arriba al matx en la millor de les situacions possibles, com a líder, amb un punt més  d’avantatge que el seu rival San Cristóbal i en una ratxa espectacular de resultats que l’han portat a ser l’equip més en forma de la competició.

Ara bé, contra el Viladecans, el quart classificat i un equip molt potent, només val guanyar per no dependre d’un tercer resultat. La millor de les notícies és que Miguel López té tots els efectius disponibles per aquest duel.

Així doncs, tot l’equip està concentrat i a plena disposició per aconseguir la victòria a Viladecans i celebrar l’ascens amb l’afició, que promet ser nombrosa en el desplaçament. El club ha facilitat autocar gratuït per desplaçar-se a Viladecans i ningú hi pot faltar.

És l’hora de la veritat després de 33 jornades de molt esforç i sacrifici… tot i que si el Martinenc no aconsegueix ser campió, encara tindria una segona oportunitat ja que té assegurada la promoció d’ascens.

De moment, ningú vol pensar en la promoció i per tant tots els esforços se centren el matx contra el Viladecans, un equip que ja va demostrar el seu talent al Guinardó, on va guanyar de forma merescuda.

El retorn a Tercera Divisió està només a un pas i l’afició ha de ser el suport ideal per aconseguir-ho. Us esperem a tots a Viladecans!

Som Martinenc

Back To Top