El FC Martinenc inicia la pretemporada del projecte 2017-18 | FC Martinenc
skip to Main Content

La nova Junta Directiva, presidida per Manuel Dengra, ha donat la benvinguda a l’equip al Municipal del Guinardó, que ha acollit aquesta tarda el primer entrenament de la temporada 2017-18, sota les ordres del cos tècnic de Miguel López.

El FC Martinenc 2017-18 ja s’ha vestit de curt, i avui dia 24 de juliol ha començat els entrenaments per a preparar els primers partits de la pretemporada. El president Manuel Dengra, i tota la nova Junta Directiva en bloc, ha saludat personalment a tots els jugadors que formaran part de la plantilla del conjunt del Guinardó.

Molts dels futbolistes s’han saludat per primera vegada i han pogut tocar ja pilota per tal d’anar entrant en matèria i acoplant-se en aquest repte apassionant que serà el grup 2 de la Primera Catalana.

A dia d’avui, i a falta d’alguns retocs, aquests són els homes que formen part del FC Martinenc:

Barragán i Dete (porters), Vallejo, Sergi Grimau, Marc Martínez, Campos, Marc Esteve, Sergi Santesteban i Kilian (defenses), Jandro, Adri Ruiz, Villegas, Adri Felius, Varese i Antolínez (migcampistes), Poveda, Eric Blasco, Roland Garros i Alabau (davanters). També estan fent la pretemporada els joves jugadors del juvenil Roberto Carlos i Caldentey.

El primer partit de pretemporada serà aquest mateix dissabte al Municipal del Guinardó a les 19 hores contra el Juvenil Divisió d’Honor de l’Unificación Bellvitge.

Som Martinenc


Back To Top