El FC Martinenc busca el 18 de 18 en aquest 2020 contra el CF Vilanova | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc té un repte important aquest diumenge a les 12 hores contra el CF Vilanova al Municipal del Guinardó: Mantenir el ple de triomfs en aquest any 2020, on buscarà el sisè triomf consecutiu que li permetria sumar els 18 punts en joc durant aquest inici d’any.

L’excel·lent moment de forma pel que passa el Martinenc, demostrat un cop més amb la victòria sòlida a Ascó el passat dissabte (0-1), viurà una nova revàlida aquest diumenge contra el Vilanova.

El conjunt de Javi Gómez vol seguir amb el seu moment dolç, tot i que tindrà baixes important i no es pot refiar d’un rival molt perillós. El Martinenc no podrà comptar amb un dels seus centrals titulars i més golejadors, Marc Ahufinger, sancionat, ni amb el porter Gabri, també sancionat. Completa l’apartat de sancions el tècnic Javi Gómez, que va ser expulsat en el darrer partit.

L’equip té garanties i recursos suficients per suplir les baixes, i es veurà les cares contra un rival que acumula dues derrotes consecutives, però que es troba a la zona alta de la classificació. Després d’un inici amb dubtes, el CF Vilanova, va remuntar posicions i és actualment vuitè amb 30 punts. En la primera volta el Martinenc ja va ser capaç de superar per 1-2 un Vilanova amb diversos ex jugadors del club a les seves files, com Dani Antolínez o Aleix Vall.

El conjunt del Guinardó ha fet un gran esforç per acostar-se a les primeres posicions de la classificació i ara vol consolidar-lo amb més victòries. El sisè triomf consecutiu és el gran objectiu d’aquest diumenge per un Martinenc que ho vol tot, i que cada jornada que passa està més conjuntat i amb les idees més clares.

#SomMartinenc


Back To Top