El derbi davant l'Horta acaba en empat | FC Martinenc
skip to Main Content
FC MARTINENC 0 - 0 UA HORTA

La primera volta de la competició a Tercera Divisió s’ha tancat amb un empat davant la UA Horta en un altre dels derbis barcelonins. El FC Martinenc ha mostrat una bona imatge però li ha mancat encert en els metres finals, davant d’un Horta que també ha gaudit d’ocasions. Al final un punt per a cadascú i el final a una primera volta horrible en quant a resultats. Esperem que el 2019 serveixi per canviar la dinàmica i es pugui començar l’any amb un canvi de resultats davant l’Europa.

Avui el Martinenc ha demostrat una gran versió defensiva, amb el punt d’intensitat que precisa la Tercera Divisió, i també ambició per anar a pel resultat. A la primera meitat, els del Guinardó han gaudit de dues ocasions molt clares per avançar-se al marcador.

Edgar en una rematada de cap molt ben executada s’ha trobat amb una brillant aturada de Santaló (m.11), mentre que Kilian (m.13) també ha fet estirar el porter hortenc en un xut creuat. Per l’altra banda, l’Horta també podria haver mogut el marcador en un parell d’accions que han trobat la resposta d’Uri Vives.

A la segona part el duel ha seguit en la mateixa línia i intensitat. L’equip ha acusat un pèl l’esforç dels primers 60 minuts i ha cedit terreny a l’Horta que ha donat un pas endavant. Però el Martinenc ha tingut força per sortir al contacop, i especialment un insistent Kamal ha posat en perill la igualtat.

Finalment, ni uns ni altres han pogut marcar, i el derbi s’ha tancat en un empat just. El FC Martinenc té ara un parell de setmanes per reorganitzar-se i començar a pensar en com capgira la situació l’any 2019. Per començar, haurà de guanyar el derbi davant de l’Europa el proper 5 de gener.


FITXA TÈCNICA

FC Martinenc: Uri Vives, Peque (Mario Cardete), Eric Ruiz, Villegas (Mario Vitorio), Iván, Edgar, Ramón Suárez, Kilian, Kamal, Rovira i Javi Sánchez (Adri Felius).

UA Horta: Carles, Guillem, Casti, Morales, Lluis (Adri Lledó), Vives, Galeano, Marc Río (Nahuel), Jordan, Genís (Aleix) i Carles Gibert.

Gols: Sense gols.

Back To Top