El darrer pas per aconseguir el somni passa per Manresa | FC Martinenc
skip to Main Content

La tornada del play-off d’ascens a Tercera Divisió es decideix demà al ZEM Congost de Manresa (19 hores), on el Martinenc haurà de treure un bon resultat per aconseguir un excepcional ascens a Tercera Divisió. El 1-1 de l’anada al Municipal del Guinardó obliga a marcar als homes de Miguel López. El suport de l’afició serà novament fonamental.

La temporada s’acaba demà a Manresa i el Martinenc té l’oportunitat de acabar-la de la millor manera possible, amb un ascens a Tercera Divisió. L’equip s’ha exercitat durant tota la setmana amb plena mentalitat i confiança per fer realitat l’objectiu.

Després del 1-1 a l’anada al Guinardó, el Martinenc haurà de marcar sí o sí a Manresa. Una victòria suposaria l’ascens a Tercera, mentre que un empat a dos o més gols també valdria per pujar.

Serà un duel a vida o mort, on es tocarà la glòria o es viurà una gran decepció per a qualsevol dels dos equips. Això fa que el partit sigui tan especial i tan motivant per a jugadors, cos tècnic i els aficionats, que un cop més no fallaran per donar suport al Martinenc.

El tècnic Miguel López tindrà la baixa del lateral Grimau, per sanció. La resta de jugadors estaran disponibles pel partit dels partits.

El Manresa s’ha mostrat aquesta temporada molt més efectiu fora de casa que al Congost (7V – 3E – 7V), i per tant el Martinenc haurà d’aprofitar aquesta manca de confiança per jugar les seves armes.

S’espera una gran afluència de públic, nervis, tensió i molta expectació per un partit que també es podrà veure en streaming per betevé.

Som Martinenc! Volem la 3a!


Back To Top