El 2018 comença a Castelldefels amb baixes sensibles | FC Martinenc
skip to Main Content

Torna la lliga de Primera Catalana pel FC Martinenc, que inicia l’any en una posició inmillorable, però amb baixes molt sensibles per afrontar el penúltim partit de la primera volta contra el Vista Alegre, a Castelldefels, a les 17:00h. Els davanters Ferran Alabau -lesionat- i Roland Garros -sancionat- són baixa, mentre que el defensa Marc Martínez també està sancionat. L’equip vol començar el 2018 amb bon peu.

Amb 5 punts de marge al liderat sobre el Viladecans, el Martinenc visita el camp del Vista Alegre, un equip ubicat just per sobre del descens amb certes urgències. El primer desplaçament de l’any no serà gens fàcil perquè Miguel López haurà de canviar l’estructura de l’equip degut a les baixes. Amb tota seguretat, el tècnic haurà d’improvitzar una davantera ja que les dues principals referències en atac, la dupla Roland i Alabau són baixa.

L’equip té suficients arguments per contrarrestar aquestes baixes, però caldrà ser molt efectiu en atac i mantenir la seriositat defensiva per tal de poder assegurar una bona actuació a Castelldefels. El Martinenc té ganes d’encetar l’any de la millor manera per continuar un 2017 que va deixar molt bones sensacions.

Una victòria seria el millor regal de reis per tota l’afició del Martinenc, que es desplaçarà al barri de Vista Alegre per tal d’animar l’equip.

Som Martinenc.


Back To Top