Edgar Tejada viurà una tercera etapa al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dijous la novena incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del migcampista Edgar Tejada, de 32 anys, que arriba procedent del Júpiter.

Edgar Tejada (Barcelona, 2 de febrer de 1990), arrelat a Horta, va jugar al futbol formatiu del FC Barcelona, abans de passar per la Damm i tancar l’etapa juvenil a l’Europa, dues temporades, i al Cornellà, en el darrer any formatiu.

Després d’un any sabàtic, la seva estrena com a amateur era a Segona Catalana, al Singuerlín, el 2012. El curs següent debutava a Primera Catalana, amb el Molletense, abans de viure la primera etapa al Martinenc, el curs 2015/2016, en què jugava 33 partits i marcava 3 gols amb els vermells. Firmava per l’Horta el 2016, i amb els hortencs obtenia l’ascens a Tercera el 2017, categoria en què debutava, també el Feliu i Codina, el curs següent. Continuava a Tercera la temporada 2018/2019, amb passos per la FE Grama, el Cerdanyola i el Martinenc (18 partits i un gol en l’últim curs dels vermells a Tercera).

Edgar, en la seva darrera experiència al Club, el 2018/2019 | Dani Falcon – FCM

Retornava a l’Horta el 2019, mantenint la categoria a Tercera, però la situació pandèmica aturava també la seva trajectòria, que reprenia, ja aquest darrer curs, al Júpiter, a Primera Catalana, amb 23 partits disputats i 8 gols marcats.

Fora dels terrenys de joc, Edgar Tejada és professor ďEducació Física; aquest darrer curs ha exercit a l’Institut Escola Trinitat Nova.

Amb el fitxatge d’Edgar Tejada, el novè que anunciem, i les cinc renovacions publicades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de catorze jugadors:

Porters: Roy Zambrano i Arturo Picaseño
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol, Cristian Fabregat i Adrián Navarro ‘Picolo’
Migcampistes: Santi González, Carlos Martínez, Luis Gaudioso i Edgar Tejada
Davanters: Dani Suárez, Aleix Plans, Juanlu Estévez i Pedro Bravo

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top