Edgar Moragas, reforç al mig del camp | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica la setena incorporació al primer equip per a la nova temporada 2019/2020.

Es tracta d’Edgar Moragas, migcampista olesà de 23 anys que arriba al Club després d’un tram final de temporada en què ha jugat a la UD San Mauro, i d’haver destacat a Primera Catalana amb l’Igualada, entre 2016 i 2018.

Edgar Moragas (Terrassa, 2 de gener de 1996), arrelat a Olesa de Montserrat, va iniciar-se en la pràctica del futbol a la seva vila i al futbol formatiu del Terrassa. A l’etapa cadet va traslladar-se a València i va retornar a Catalunya per formar part del Juvenil del Cornellà, amb un breu pas final per l’Hospitalet. Debutava com a amateur a l’Olesa, fa quatre anys, i disputava els dos següents cursos a Primera Catalana, a les files de l’Igualada. Enguany ha disputat el tram final de curs a la UD San Mauro de Segona Catalana, en què ha coincidit amb un altre reforç del Martinenc, el també olesà Carles Güell. Per a Moragas el futbol és passió i vocació: el migcampista va treballar a la FCB Academy de Toronto, té el segon nivell d’entrenador, ha exercit de coordinador i és tot un estudiós del futbol, un esport que li ve de família: el seu pare va entrenar diversos equips del futbol català.

Edgar Moragas, reforç al mig del camp | FCM

Després d’anunciar l’arribada de Xavi Morón com a director esportiu, la de Javi Gómez com a nou entrenador, les dues primeres renovacions i els set primers fitxatges, ja hi ha nou futbolistes confirmats de la plantilla amb què el Martinenc afrontarà la temporada de retorn a Primera Catalana.

 

Martinenc 2019/2020

Porters: Víctor Cócera
Defenses: Javi Iglesias, Edu García, Adri García i Marc Ahufinger
Migcampistes: Iván García, Carles Güell i Edgar Moragas
Davanters: Joel Martínez

En els propers dies i setmanes s’aniran anunciant la resta de les incorporacions que configuraran el gruix de la plantilla, així com els noms del cos tècnic, format ara mateix per l’entrenador, Javi Gómez; el seu segon, Danilo Liesegang, i l’’scouter’, Carlos Camacho.

#SomMartinenc

Back To Top