Dura prova a Almacelles | FC Martinenc
skip to Main Content

El Martinenc jugarà demà a les 16:30 un dels partits més complicats de la lliga. L’Almacelles, un dels pocs equips que va aconseguir guanyar als vermells a la primera volta, rebrà el conjunt del Guinardó, que té ganes de trencar la ratxa de tres partits sense guanyar.

L’equip de Miguel López ha treballat de valent aquesta setmana per tancar aquesta dinàmica. Contra el Sants ja es va veure un Martinenc molt competitiu, i ara a les comarques de Lleida el Martinenc vol tornar al liderat del Grup 2 de Primera Catalana i a les bones sensacions.

Tot i això, Miguel López tindrà diversos contratemps. A les baixes per lesió d’Alabau i Campos, s’han unit les del defensa Roberto i un dels jugadors més destacats de l’equip, l’indiscutible Jandro, que contra el Sants va rebre la cinquena groga.

L’Almacelles és un dels “cocos” de la categoria, està a la zona alta. És cinquè amb 32 punts i un equip molt difícil de superar. El repte pel Martinenc és dels grans, i l’equip té la confiança i la qualitat per aconseguir-ho.

Som Martinenc!

Back To Top