Demà dissabte, el Martinenc juga davant un Vilafranca pendent de la Copa Catalunya | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc jugarà demà dissabte a les 18h al Municipal del Guinardó davant del FC Vilafranca, en horari poc habitual ja que el conjunt del Penedès va demanar avançar el matx perquè el dimecres 1 de maig juga la final de la Copa Catalunya Absoluta contra la UE Sant Andreu. La bona entesa entre els dos clubs i la predisposició del Martinenc van facilitar aquest canvi.

El Vilafranca es troba en terra de ningú a la classificació -en desena posició-, però voldrà guanyar i arribar amb bones condicions a la final de la Copa Catalunya, on podria aixecar un títol important.

Per la seva banda, el FC Martinenc buscarà la tercera victòria de la temporada i ser competitius fins el final, tot i que el descens de categoria ja és matemàtic. L’equip tindrà baixes importants com les de Roland Garrós, Mario Victorio i Villegas.

El conjunt del Guinardó ha de trobar la motivació i garantir la professionalitat per tal de sumar els màxims punts possibles en una temporada on res ha sortit com estava previst.

Som Martinenc.


Back To Top