Definits els capitans del primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

Joel Martínez, Javi Iglesias, Víctor Cócera i Adri García seran els capitans del primer equip masculí del FC Martinenc, després que la setmana passada es decidissin les capitanies a la plantilla vermella.

Els capitans del Martinenc 19/20 | FCM

La capitania del Martinenc no serà una novetat per a Joel Martínez. El primer capità inicia el seu sisè curs al Guinardó (en dues etapes) i ja ha lluït el braçal vermell en cursos anteriors, i també durant la pretemporada que ara culmina

Joel Martínez, capità del Martinenc | FCM

L’altre futbolista que continua respecte el curs passat, Javi Iglesias, exercirà de segon capità. El futbolista andalús ja ha ostentat el càrrec aquesta pretemporada, com en el primer duel oficial del curs, a la Copa Catalunya davant l’Espanyol B.

Javi Iglesias, segon capità | FCM

És novetat al Club però compta amb molta experiència al futbol català el porter Víctor Cócera, tercer capità d’aquest Martinenc. El barceloní aportarà els seus coneixements també en el càrrec d’un dels principals representants del vestidor.

Víctor Cócera, tercer capità | FCM

I el capità més jove serà Adri García, quart en l’escala de capitania. El central cornellanenc, de 23 anys, lluïrà el braçal del Martinenc en el seu sisè curs com a amateur, després d’haver acumulat experiències al Sant Ildefons i al Santfeliuenc de Tercera. Contra el Can Buxeres, en l’últim duel de pretemporada, exercia de capità.

Adri García, quart capità | FCM

Als quatre, Joel, Javi, Víctor i Adri, com a representants d’una plantilla amb talent, il·lusió i ganes, molta sort i molts encerts per al curs que tot just iniciem, serà la sort de tots!

#SomMartinenc


Back To Top