David Márquez reforça el carril dret | FC Martinenc
skip to Main Content

David Márquez és el quinzè fitxatge del Martinenc de cara a la temporada 2016/2017. Fill de Tintín Márquez, David és un jugador amb força experiència a tercera divisió i que pot jugar en qualsevol posició de la banda dreta. Tot i la seva joventut –encara no ha fet els 24 anys–, el jugador nascut a Barcelona ja acumula cinc temporades d’experiència a tercera divisió i fins i tot va jugar mig curs a l’Olot, a segona B.

Format a les categories inferiors de l’Europa, Márquez va iniciar al Vilafranca la seva etapa com a amateur. Al Penedès hi va jugar dues temporades amb un total de 42 partits i tres gols, per després fitxar pel Santboià, on ho va jugar pràcticament tot (36 partits de lliga). El seu bon rendiment li va donar l’oportunitat de donar el salt a segona B, ja que l’Olot es va fer amb els seus serveis l’estiu de 2014.

A La Garrotxa, però, no va gaudir de la continuïtat esperada i el darrer any i mig Márquez l’ha passat al Masnou, on ha estat un fix en els esquemes del conjunt maresmenc. Sense ser un habitual a l’hora de veure porteria –acostuma a jugar més de lateral que no pas d’extrem–, crida l’atenció que els tres únics gols que el jugador va marcar la temporada passada amb el Masnou fossin tots en les darreres tres jornades de campionat.

Ara, Márquez arriba al Martinenc on, aquest cognom, és ben familiar. El seu pare, Bartolomé ‘Tintín’ Márquez, va donar al Guinardó els primers passos en el món del futbol abans de fer carrera en equips com l’Espanyol, a primera, o el Figueres i el Sabadell, a segona divisió.

Molta sort!

Som Martinenc!


Back To Top