Davant de l’Horta només val la cara del Sants | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc s’enfronta demà al líder de Primera Catalana, l’Horta, en el derbi barceloní i de districte.  Els homes de Miguel López volen mostrar la millor cara, com ja van fer contra el Sants, i emportar-se els tres punts del Feliu i Codina (12 hores).

Màxima exigencia pel FC Martinenc contra l’Horta. Els veïns de districte han fet un espectacular inici de temporada i són líders amb 19 punts, mentre que el Martinenc, després de l’inesperada derrota contra el Mollet a casa, es troba amb 9 punts.

D’aquesta manera, el Martinenc es troba davant d’una ocasió inmillorable per tal de mostrar el seu millor futbol. El mirall ha de ser el partit contra el Sants, on el Martinenc va exhibir-se amb un contundent 1-5. En un nou derbi, els vermells volen creixer i acostar-se a la part alta de la classificació.

El Martinenc es retrobarà amb vells coneguts a l’equip de Xavi Molist, com el pitxitxi Sergi Arranz, Edgar o Galeano, així que el derbi promet emocions fortes.

Miguel López no podrà comptar ni amb Vallejo ni amb el lesionat de llarga duració Barragán. Més que mai el suport de l’afició serà indispensable per tal de superar tots els obstacles.

Som Martinenc

Back To Top