Dani Suárez i Adri Saro, debuts amb ADN Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

En un reinici de temporada marcat per les constants lesions que està patint el primer equip masculí -cinc lesions només en el darrer partit, sense anar més lluny-, la setmana passada es va produir el debut de Dani Suárez i Adri Saro. Dues estrenes d’allò més especials ja que es tracta de dos futbolistes formats exclusivament al Martinenc i que duen tota la vida al club.

Limitat per les baixes, el tècnic Javi Gómez s’ha vist obligat a recórrer al Filial per completar les darreres convocatòries. Fa unes jornades, a casa contra el Mollerussa, es va estrenar Èric Pi, migcampista format també a la casa, mentre que la darrera setmana va arribar el torn del davanter Dani Suárez, al camp del Tàrrega, i del central Adri Saro, davant el Borges.

Dani Suárez, el dia del seu debut a Tàrrega | Dani Falcón

Adri Saro va jugar 50 minuts diumenge contra el Borges | Dani Falcón

Al club des de l’Escoleta quan hi va arribar amb cinc anys, Dani Suárez (Barcelona, 2001) ha passat per totes les categories del club abans del seu debut dijous passat. Davanter de brega i amb gran capacitat golejadora, Suárez va tancar el darrer curs la seva etapa formativa al Juvenil A (14 gols en 21 partits) després d’aconseguir quatre ascensos (Aleví A, Infantil B, Cadet B i Juvenil B). Enguany, amb fitxa del Filial, li ha arribat finalment el premi amb el debut a Primera Catalana. “El míster i els companys em van dir que aprofités els minuts i ho donés tot sobre el camp”, explica Suárez, feliç per l’estrena amb el club de la seva vida: “Després de tants anys s’ha creat un sentiment de fidelitat i el desig de voler arribar al primer equip. És el club del meu barri.”

Suàrez, gols de vermell des de l’Escoleta al primer equip

De la mateixa generació que Suárez, Adri Saro (Barcelona, 2001) també és un one-club-man. Arribat al Guinardó sent benjamí de primer any, no ha vestit cap samarreta que no sigui la vermella. Capità en la majoria d’equips que ha jugat i entrenador d’equips de la base des de fa cinc temporades, Saro és un central d’envergadura amb una gran capacitat tàctica i sentit col·lectiu. “Entre fer de jugador i d’entrenador, passo totes les tardes al Guinardó. Jo sóc del Martinenc; tinc un sentiment molt gran i profund cap al club des de fa molts anys”, explica el jove debutant.

Adri Saro, la samarreta vermella i el braçal de capità, companys inseparables des de fa un munt d’anys

Records de vermell
Després de tants anys al Guinardó, tots dos conserven, més enllà del debut amb el primer equip, un munt de records amb la samarreta vermella, la majoria d’ells compartits. “Els meus millors records són les diferents lligues que he guanyat, la majoria d’elles compartint equip amb l’Adri”, explica Dani Suárez. El seu company, més concret, en recorda dos: “La primera lliga que vaig guanyar al Martinenc, amb l’Aleví A. Va ser a casa i ja ho teníem tot preparat per celebrar-ho. L’altre, el meu primer any fent d’entrenador, que també vam ser campions amb l’Aleví G”.

Ara, assolit l’objectiu d’haver debutat amb el primer equip esperen seguir acumulant records plegats en el club de les seves vides.

#SomMartinenc


Back To Top