Dani Andreu tanca l'etapa com a entrenador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El Futbol Club Martinenc i el fins ara entrenador del primer equip masculí, Dani Andreu, han decidit tancar el vincle que els unia des de fa gairebé un any.

Dani Andreu deixa de ser entrenador del Martinenc | Dani Falcon – FCM

El Club agraeix a Dani Andreu, i per extensió al seu cos tècnic, la professionalitat, l’esforç i l’entrega a l’hora de dirigir l’equip en aquests dotze mesos, des dels cinc partits finals del curs passat fins a la temporada actual, conclosa aquest diumenge a Mataró. Andreu ha dirigit l’equip en 31 partits oficials, des que va debutar al Guinardó el 16 de maig de 2021 davant el Solsona (0-0). El balanç dels 31 partits dirigits pel tècnic barceloní ha estat de 9 victòries, 9 empats i 13 derrotes.

Dani Andreu va arribar a la banqueta del Guinardó l’11 de maig de 2021, per dirigir l’equip en les cinc jornades finals de la temporada 2020/2021. A l’estiu el vincle entre el Club i el tècnic es renovava per a un curs més, l’actual, en què l’equip ha acabat esquivant les places de descens directe a Segona Catalana.

Dani Andreu, el dia del seu debut, davant el Solsona, el maig de 2021 | Dani Falcon – FCM

En aquesta nota de comiat aprofitem per traslladar a Dani Andreu, i de nou al seu equip de col·laboradors, més enllà del més sincer agraïment, la millor de les sorts i molts encerts en els propers reptes professionals que de ben segur els arribaran en un futur immediat.

Gràcies, sort i encerts, Dani!

#SomMartinenc


Back To Top