Dani Andreu renova per al curs vinent | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica aquest dilluns la renovació del tècnic del primer equip masculí, Dani Andreu, per a la propera temporada, 2021/2022. Andreu va arribar a la banqueta vermella a principis de maig, i en l’acord inicial tan ell com el Club van voler comprometre’s per als cinc partits definitius de la temporada, deixant les converses de renovació per a final de curs.

Després de tancar una temporada molt complicada, de confirmar que l’equip competirà a Primera Catalana el curs vinent, Club i entrenador han arribat a un acord que es preveia senzill, per la voluntat de les dues parts, i Dani Andreu comandarà el nou projecte del Martinenc per a la temporada que s’iniciarà en unes setmanes.

Dani Andreu (Barcelona, 3 de març de 1961) és un home de futbol. Com a jugador va passar per equips com el Badalona, el Prat i el Rubí. Amb els rubinencs, de fet, va disputar 22 partits a Segona B el curs 1993/1994, temporada en què l’equip va arribar a la tercera ronda de la Copa del Rei.

Va ser al Rubí on va iniciar la seva carrera a les banquetes, al juvenil, en un inici, i al primer equip, a Primera Catalana, després. Entrenava el San Cristóbal, l’Sporting Rubí juvenil, el Poble Sec, retornava al Rubí, amb ascens a Primera Catalana el 2009, i el 2010 signava amb el Manresa, un dels clubs als quals ha estat més vinculat. En una segona etapa al Bages l’equip assolia l’ascens a Primera Catalana, el 2014. Feia un parèntesi a l’etapa manresana per assolir un nou ascens a Primera Catalana, amb la Fundació Grama, el 2017. Retornava a Manresa i quedava a les portes de l’ascens a Tercera, en la recordada promoció d’ascens que guanyava el Martinenc el juny de 2018.

La seva anterior experiència a les banquetes implicava un nou ascens. Amb la Montañesa dominaven amb mà de ferro la Primera Catalana el curs passat, que quedava interromput per la pandèmia. La primera posició dels de Nou Barris els donava l’ascens a Tercera. Andreu dirigia l’equip en el retorn a Tercera, dues jornades, fins que el club barceloní prescindia dels seus serveis.

Dani Andreu continuarà al Guinardó | Dani Falcon – FCM

Al Guinardó aterrava a principis de maig, per dirigir l’equip en les últimes cinc jornades de competició. El balanç, un triomf, un empat i tres derrotes (inclosos els desplaçaments als camps dels dos primers classificats).

Dani, continuem junts, molta sort i molts encerts!

En els propers dies anirem anunciant com es configura la plantilla per a la nova temporada.

#SomMartinenc 


Back To Top