El Martinenc s’emporta tres punts molt treballats del Catllar | FC Martinenc skip to Main Content
EL CATLLAR 0 - 1 FC MARTINENC

Magnífica victòria del FC Martinenc al camp del Catllar (0-1), on ha fet valer un gol d’Adri Pulido a la primera part, i ha pogut defensar la renda tot i jugar pràcticament mitja hora amb 10 jugadors. Segon triomf consecutiu dels vermells, que escalen posicions a la classificació.

El conjunt de Javi Gómez mira cap amunt després de sumar tres punts fora de casa en un matx on els del Guinardó han suat de valent per fer efectiva la victòria. En una primera part amb moltes alternatives, el Martinenc s’ha avançat al minut 13.

Canelada, que està en un estat de forma espectacular, ha realitzat un ràpid contracop i ha deixat enrere tots els seus marcadors per assistir al cor de l’àrea a Pulido, que ha definit bé davant de la sortida de Campa (0-1, m.13).

Els locals han reaccionat i ha emergit la figura del porter Cócera per salvar l’empat, amb tres grans intervencions davant la rauxa d’El Catllar, que li ha mancat punteria en aquesta primera part. Pulido, encara abans del descans, podria haver fet el segon en una nova ocasió vermella.

Després del descans, el Martinenc s’ha reactivat i ha passat a dominar clarament el duel, amb un Joan Vendrell molt incisiu però sense sort de cara a porteria, ja que hauria pogut marcar en dues accions on la defensa tarragonina s’ha imposat. Güell i Iván Garcia també ho han provat amb xuts de fora l’àrea que han sortit ajustats.

Quan semblava que el 0-2 era qüestió de temps, el guió del partit ha canviat de forma sobtada. Karim ha vist la segona groga i el Martinenc s’ha vist abocat a jugar novament en inferioritat numèrica, una circumstància massa habitual en aquest inici de lliga, i que l’equip ha de tractar d’evitar.

Tot i l’expulsió, ha estat el Martinenc qui ha gaudit de més ocasions per marcar, ja que la defensa s’ha mostrat molt sòlida i en línies generals no ha patit per mantenir la porteria a zero. Els canvis també han donat aire a l’equip, que ha fet bona la seva experiència per adormir el matx i aconseguir la victòria.

Un triomf molt important, ja que per primer cop el Martinenc encadena dues victòries de forma consecutiva, fet que li permet enganxar-se amb la part capdavantera de la classificació.

FITXA TÈCNICA

CE El Catllar: Campa, Tarra, Raul, Matty, Erik, Prades, Ignasi (Tomàs), Aaron (Ignacio), Rabassó (Denis), Edu i Vizcaíno (Lucas)

FC Martinenc: Cócera, Rubi, Adri Garcia, Ahufinger, Karim, Alberto (Edgar Moragas), Güell (Javi Iglesias), Canelada, Pulido (Lladó), Vendrell (Joel) i Iván Garcia.

Gols: 0-1, Pulido. m.13.