Cristóbal León, nou davanter del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dijous la incorporació al primer equip del davanter Cristóbal León, de 34 anys, que arriba procedent de la Guineueta.

Cristóbal León (Badalona, 26 de juny de 1987), començava a jugar a futbol a les categories inferiors del CF Badalona, a la seva ciutat natal. Disputava amb el conjunt escapulat la Divisió d’Honor Juvenil i s’estrenava com a amateur també a la ciutat, al Pomar, mig curs, per tancar el seu primer any al Rubí. Al conjunt vallesà treballava per primer cop amb l’actual entrenador del Martinenc, Dani Andreu, amb un ascens a Primera Catalana inclòs. Jugava posteriorment al Ripollet, al Premià, i sortia de Catalunya per jugar a Eivissa, al San Rafael, de la Tercera balear.

Aparcava el futbol un temps, per motius laborals i retornava per posar-se de nou a les ordres de Dani Andreu, el 2017, a la Fundació Esportiva Grama. A partir d’aquí, León ha assolit quatre ascensos les últimes cinc temporades: amb la FE Grama pujava a Primera Catalana (2017) i dos cops a Tercera (2018 i 2020, després d’un any a la categoria amb descens, el 2019). I aquest últim curs ha jugat a la Guineueta, amb qui ha obtingut l’ascens, amb victòria èpica a la promoció davant el Tona. Amb els barcelonins ha disputat 16 partits aquest curs, anotant 5 gols.

Ara torna a posar-se a les ordres de Dani Andreu, a qui té plena confiança, per integrar-se al nou projecte del Futbol Club Martinenc.

Cristóbal León, nou davanter del Martinenc | FCM

Amb el fitxatge del davanter Cristóbal León, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb nou jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Iván Fuentes
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia i Jaime Hernández
Migcampistes:
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río i Cristóbal León

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top