Cristian Fabregat s'incorpora al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimecres la quarta incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del lateral (o carriler) Cristian Fabregat, de 33 anys, que arriba procedent del Castelldefels.

Cristian Fabregat (Barcelona, 27 de maig de 1989), natural del Poble sec, ara establert al Prat de Llobregat, va començar a jugar a futbol sala al seu col·legi, per fer el salt, ja d’Infantil, al Collblanc-Sants. El primer any de juvenil el jugava amb els amics, al Monopol barceloní, i els dos darrers cursos de juvenil ja els feia a la UE Sants, el club que més l’ha marcat fins ara.

El 2008 debutava com a amateur amb el primer equip santsenc, a l’antiga Regional Preferent, en el darrer any del camp de Magòria. L’equip accedia a Primera Catalana el 2009, amb la reestructuració, i Fabregat hi jugava quatre cursos més, fins al 2013, amb una petita excepció: el 2010 marxava sis mesos a Anglaterra, per estudis, on jugava en un equip, el Ramsgate. El descens del Sants el 2013 comportava el seu primer adeu al club barceloní, i el curs 2013/2014 l’iniciava al Júpiter. Al març, però, es reincorporava al Sants i formava part de l’equip que, amb Tito Lossio d’entrenador, assolia l’ascens a Primera Catalana a Camprodon, el juny de 2014.

A partir d’aquí, sis temporades més al Sants, amb un nou ascens, en aquest cas a Tercera, i l’establiment dels santsencs a la categoria. El 2020 canviava d’aires per continuar a Tercera, i Fabregat ha jugat els darrers dos cursos al Castelldefels, aquesta última temporada disputant 15 partits amb els mariners.

Fora dels terrenys de joc, Fabregat va estudiar Comerç Internacional i treballa al món del shipping, en una naviera, MSC.

Amb el fitxatge de Cristian Fabregat, el quart que anunciem, i les cinc renovacions anunciades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de nou jugadors:

Porters: Roy Zambrano
Defenses: Adrià Saro, Max Espígol i Cristian Fabregat
Migcampistes: Santi González i Carlos Martínez
Davanters: Dani Suárez, Aleix Plans i Juanlu Estévez

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top