Cerdanyola, penúltim desplaçament del FC Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc visitarà aquest diumenge a les 12h a Fontetes el FC Cerdanyola, equip situat a la zona mitjana de la classificació i que ja té els deures fets. El conjunt del Guinardó voldrà enfilar una segona victòria consecutiva després del triomf contra el FC Vilafranca.

Els futbolistes han d’acabar bé la temporada i ser competitius fins el final, pel club, per l’afició i per ells mateixos. Aquesta setmana el FC Martinenc ha anunciat una reestructuració amb nou director esportiu, Xavi Morón, amb vistes a retornar el més aviat possible a la Tercera Divisió.

El tècnic Manel Moya tindrà la baixa de Mario Victorio, mentre que Villegas és dubte, i Roland Garrós podria reaparèixer. El Cerdanyola per la seva banda ha perdut els darrers quatre partits de forma consecutiva, però ja fa setmanes que té la permanència assegurada. L’equip de Toni Carrillo sempre és competitiu i no baixa mai el ritme de partit.

Aquest duels serà previ als dos enfrontaments que poden marcar el futur dels equips barcelonins al playoff d’ascens a Segona Divisió B, ja que la propera setmana el Martinenc rebrà el Sant Andreu al Guinardó i en l’última jornada anirà al Feliu i Codina contra l’Horta per tancar la temporada 2018-19.

Som Martinenc


Back To Top