Carlos Martínez, nou jugador del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts la primera incorporació al primer equip masculí del Martinenc per a la nova temporada. Es tracta del migcentre Carlos Martínez, de 31 anys, que arriba procedent del Santfeliuenc.

Carlos Martínez (Barcelona, 3 de gener de 1991), va començar a jugar a futbol al FC Barcelona, on va estar vuit temporades en etapa formativa, fins tancar l’etapa de Cadet. Els tres anys d’etapa juvenil els va viure a la Damm i a l’Hospitalet els dos últims anys.

La seva estrena com a amateur va ser al Viladecans, a Primera Catalana, on va arribar a disputar una promoció d’ascens en què els del Baix Llobregat es quedaven a les portes de l’ascens a Tercera, el 2014. Un any després, el 2015, arribava al Santboià, amb qui obtenia un ascens a Tercera, el 2017, i la seva estrena a la categoria el curs següent, el 2017/2018. El curs següent canviava d’equip però continuava a Tercera, ara amb el Castelldefels, amb qui va començar el curs 2018/2019. Al desembre, però, retornava al Santboià, també a Tercera, en l’últim curs dels vermells a la categoria. Continuava al Joan Baptista Milà dos cursos més, fins al 2021, en què signava pel Santfeliuenc, on ha jugat aquest últim curs, disputant 20 partits.

Amb el fitxatge de Carlos Martínez i les cinc renovacions anunciades, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc és ara de sis jugadors:

Porters: Roy Zambrano
Defenses: Adrià Saro
Migcampistes: Santi González i Carlos Martínez
Davanters: Dani Suárez i Aleix Plans

En els propers dies i setmanes confirmarem nous moviments a la plantilla del primer equip masculí per al curs vinent.

#SomMartinenc


Back To Top