Cap a Tortosa amb els tres punts com a objectiu | FC Martinenc
skip to Main Content

El FC Martinenc s’enfronta avui contra el Tortosa a les 17:30h a domicili, amb l’objectiu de sumar el sisè triomf consecutiu i assegurar una jornada més la seva condició de líder. Els de Miguel López estant amb la moral pels núvols tot i ser conscients que es tracta d’una sortida complicada cap el Baix Ebre.

Els resultats de la jornada de moment són positius pel Martinenc, que ha vist com el seu immediat perseguidor, l’Almacelles,  ha perdut contra una de les revelacions, l’Alpicat, i com dos dels favorits, Andorra i Sants, empataven al Principat.

Així doncs, el Martinenc es troba davant d’una situació inmillorable per tal de seguir creixent i ampliar l’avantatge des del capdamunt de la classificació. Miguel López té tots els jugadors disponibles per aquest partit, excepte el sancionat Eric Blasco.

Tot i això, el Tortosa no serà un rival fàcil. El conjunt tarragoní necessita sí o sí sumar a casa, ja que només disposa actualment de cinc punts i una única victòria. Ja es va veure la setmana passada contra el Vilaseca que no hi ha partits fàcils en aquesta categoria.

Desplaçament llarg avui per a l’afició del Martinenc, que aquest any està gaudint del seu equip i comença a pensar en objectius ambiciosos.

Som Martinenc


Back To Top