Campos renova i Jordi Fuentes puja al primer equip | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de l’anunci dels primers fitxatges, Jandro i Èric Blasco, el Martinenc segueix donant a conèixer els noms de la plantilla de la temporada 2016/2017. I amb la idea de mantenir el bloc que tan bé va acabar el curs anterior, la direcció esportiva segueix renovant jugadors que ja estaven al club, en aquest cas el lateral Sergio Campos i el porter del filial Jordi Fuentes.

En la seva segona etapa al club, el defensa Sergio Campos complirà el seu segon curs consecutiu al club. Campos, un habitual al costat esquerre de la defensa de Miguel López, ha jugat 26 partits aquesta temporada, 23 d’ells com a titular, i ha marcat un gol, el que va fer al camp del Masnou en la penúltima jornada de lliga. El defensa barceloní, format a la Damm, competirà amb Sergi Grimau per un lloc en el lateral esquerre de l’equip.

Per altra banda, Jordi Fuentes vestirà també per segon curs seguit la samarreta del conjunt del Guinardó. Fuentes, en el seu cas, ho farà després d’una gran temporada amb el filial. Tot i no poder mantenir finalment la categoria, el porter ha estat un dels homes més destacats del Martinenc B i s’ha guanyat a pols formar part de la primera plantilla a partir d’aquest estiu.

A tots dos els hi desitgem molts èxits i que segueixin defensant amb orgull l’escut del Martinenc.

Som Martinenc!


Back To Top