Baixes al primer equip masculí per al curs 2022/2023 | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta notícia les baixes anunciades al primer equip masculí de futbol per a la temporada 2022/2023.

A tots ells, com se’ls ha comunicat personalment i un a un, el Club vol agrair-los la feina feta defensant els nostres colors i els desitja sort i encerts en els seus futurs personal i professional.

Joel Martínez
Ho hem comunicat en una notícia a part, el capità tanca la seva segona etapa al Club, amb qui ha jugat 228 partits oficials, vuit temporades, en dues etapes. Joel ha marcat 59 gols en aquests vuit cursos, i ha lluït el braçal en les darreres tres campanyes.

Adrián Canelada
L’atacant adrianenc tanca una etapa de tres temporades al Martinenc (hi va arribar el 2019). Ha disputat 62 partits oficials de vermell, amb 4 gols marcats. Formava part dels capitans del primer equip aquests últims cursos.

Alberto Sánchez
El defensa, que va arribar cedit pel Cornellà el 2019, iniciant la seva etapa d’amateur. Va fer la pretemporada l’estiu del 2020 amb el Terrassa però va retornar a la disciplina vermella. Ha jugat tres temporades al Martinenc, amb 48 partits disputats.

Marc Ahufinger
El central barceloní tornava al Guinardó fa un any, després d’haver jugat el curs 2019/2020 de vermell, i marxa per tant després de dues temporades al Club, amb 42 partits oficials i 6 gols marcats.

Gerard del Rio
El davanter vallesà va arribar a l’equip l’estiu del 2020, i en aquestes dues temporades ha disputat un total de 35 partits oficials amb el Martinenc, anotant 7 gols. El Club li havia fet oferta de renovació, però ha preferit canviar d’aires.

Xavi Torrent
El davanter centre tanca la seva segona etapa al Guinardó, en què retornava l’estiu de 2021 sis anys després de la seva experiència inicial. En total, Torrent ha disputat 27 partits oficials, amb 4 gols marcats.

Martí Alba
El lateral, arribat l’estiu del 2021, ha jugat una temporada al Club, amb 25 partits disputats (només se n’ha perdut un aquest curs). Aquest curs, de fet, ha sigut el sisè jugador amb més minuts disputats.

Jaime Hernández
El defensa polivalent ha disputat una temporada amb el Martinenc, amb qui ha disputat 24 partits, tots com a titular. Ha estat el segon jugador amb més minuts jugats aquest curs (2011).

Víctor Rodríguez
El defensa va arribar al tram final del curs passat, debutant el maig del 2021. En aquest curs i poc ha disputat 23 partits oficials amb el Martinenc, amb 3 gols marcats.

Brian Canalejo
L’atacant ha disputat una temporada al Martinenc, amb qui ha disputat 22 partits oficials i ha marcat 2 gols.

Cristóbal León
El davanter badaloní arribava al Club fa un any. Ha disputat, per tant, una temporada amb el Martinenc, amb 21 partits disputats i 4 gols marcats.

Aleix Plans
L’atacant barceloní ha disputat una temporada completa al primer equip, la 2021/2022, si bé va debutar-hi en un partit del curs anterior. En total, el futbolista format a la base ha sumat 20 partits oficials al primer equip.

Santi González
El migcampista uruguaià va debutar al primer equip fa dos cursos, disputant un partit el juny de 2021, i la temporada passada ja va formar part de la primera plantilla de ple dret. En total, ha disputat 15 partits oficials a l’equip.

Omar Balde
El migcampista va aterrar al Guinardó aquest darrer curs, amb la temporada ja iniciada. Tanca etapa amb una temporada al Club, disputant 14 partits oficials de vermell.

Badri Bendeliani
També va arribar aquesta temporada, amb la lliga ja iniciada. El migcampista tanca etapa amb 12 partits oficials disputats.

Ivan Fuentes
El porter arribava al Guinardó fa un any. En aquesta temporada al Club ha acabat disputant un total d’11 partits oficials.

Dani Erencia
El central va arribar al Club l’estiu passat. En una temporada al Martinenc ha acabat disputant 5 partits oficials.

Izan Espinosa
El defensa aterrava al Guinardó l’estiu del 2021. Lesionat de gravetat a la pretemporada, es recuperava per debutar al tram final del curs, tancant etapa al Martinenc amb 2 partits disputats.

Ernest Comallonga
Arribava, o retornava (havia jugat al futbol base), al Guinardó el tram final d’aquest darrer curs. En l’últim mes de competició disputava 2 partits oficials.

De nou, a tots, gràcies per l’esforç en la defensa de la samarreta del Martinenc, i sort i encerts en el futur.

#SomMartinenc


Back To Top