Baixes al primer equip masculí per al nou curs | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva del Futbol Club Martinenc comunica en aquesta nota les baixes al primer equip masculí del Club per a la nova temporada 2021/2022. A tots ells, gràcies per defensar els nostres colors i molta sort i encerts en el futur esportiu i personal.

Les primeres baixes per a la temporada vinent són les de Rafel Roger, Ricardo Tinoco, Aleix Lage, Víctor Muñoz, Karim Al Qarut, Pau Otero, Edu García, Adri Pulido, Victor Mbuku, Óscar Casado ‘Chipi’, Martí Tàpia, Éric Zárate i Alberto Arnalot.

Rafel Roger (Sant Joan de les Abadesses, 1998) ha jugat dues temporades al Club, sent un fix a les alineacions en totes dues temporades, des que va arribar al Guinardó, l’estiu de 2019. En total ha disputat 34 partits oficials i ha marcat 2 gols.

Rafel Roger ha jugat 34 partits oficials | Dani Falcon – FCM

Ricardo Tinoco (Barcelona, 1999) també arribava al Martinenc fa dos anys, l’estiu de 2019. Ha estat un jugador molt utilitzat al mig del camp vermell. En dues temporades ha diputat 36 partits oficials i ha marcat 1 gol.

Tinoco ha disputat 36 partits en dos cursos | Dani Falcon – FCM

Aleix Lage (Barcelona, 1991) ha acabat jugant durant poc més de dos mesos al Martinenc. Fitxava pel Club l’estiu de 2020, però l’aturada de la competició acabava propiciant la seva marxa a la Montañesa. Retornava al Martinenc el març, debutava l’1 d’abril, a Tàrrega, i ha acabat jugant 7 partits oficials com a vermell.

Aleix Lage debutava amb el Martinenc a l’abril | Dani Falcon – FCM

Víctor Muñoz (Barcelona, 1997) ha jugat aquest últim curs al Martinenc. Fitxat l’estiu de 2020, el mitjapunta ha participat en 10 partits oficials. El Club li feia oferta de renovació, però el jugador marxa a Madrid per estudis: hi estudiarà un màster de gestió d’entitats esportives.

Víctor Muñoz ha jugat 10 partits de vermell | Dani Falcon – FCM

Karim Al Qarut (Terrassa, 1997) ha jugat dues temporades al Martinenc, des que hi va arribar l’estiu de 2019. En aquests dos cursos, el lateral dret vallesà ha disputat 30 partits oficials amb l’equip.

Karim ha jugat dos cursos al Martinenc | Dani Falcon – FCM

Pau Otero (Barcelona, 1995) va arribar al Club el mes de març, per reforçar l’equip en la represa de la competició. Debutava al camp del Solsona, i en total ha acabat disputant 9 partits oficials, vuit com a titular.

Pau Otero arribava a l’abril | Dani Falcon – FCM

Edu García (Esplugues de Llobregat, 1995) ha jugat les dues últimes temporades de vermell, sent un habitual als onzes en els dos cursos. El central debutava a la Copa Catalunya, l’agost de 2019, i en aquests dos cursos ha acabat disputant 29 partits oficials, amb 1 gol marcat.

Edu García, al partit a Sant Ildefons | Dani Falcón (FCM)

Edu García ha jugat dos cursos al Guinardó | Dani Falcón – FCM

Adri Pulido (Barcelona, 1997) va ser un dels reforços que van aterrar al Club l’estiu de 2019. El lateral ha estat un dels jugadors més utilitzats tant per Javi Gómez com per Dani Andreu, al tram final d’aquest curs. Tanca etapa de vermell havent jugat 29 partits oficials i marcat 2 gols.

Pulido, en un partit del primer curs al Martinenc | Dani Falcon – FCM

Víctor Mbuku (Barcelona, 1995) va ser un dels darrers reforços per al Martinenc presentats a principis d’abril. Ha acabat participant en 6 partits oficials, un total de 216 minuts.

Víctor Mbuku, en un parit al Guinardó | Dani Falcon – FCM

Óscar Casado ‘Chipi’ (Ripollet, 1992) es va incorporar al Martinenc per al tram final d’aquesta temporada, l’abril del 2021, procedent del Ripollet, que aquest curs no ha competit per l’aturada de la Segona Catalana. Chipi ha participat en 3 partits oficials aquest curs, amb un total de 86 minuts disputats.

Chipi, al partit davant l’Alcarràs | Dani Falcon – FCM

Martí Tàpia (Barcelona, 1993) va arribar al Martinenc l’estiu passat, per sumar-se al projecte vermell d’aquest últim curs a Primera Catalana. Procedia de Tercera, del Vilafranca. El defensa tanca el seu pas pel Martinenc amb 10 partits oficials disputats (8 com a titular), un total de 597 minuts amb la samarreta vermella. Martí, gràcies i sort!

Martí Tàpia, en el seu últim partit de vermell | Dani Falcon – FCM

Éric Zárate (Barcelona, 1996) va aterrar al Guinardó l’estiu de 2020, també provinent de Tercera Divisió, després d’haver jugat al San Cristóbal. El davanter tanca aquesta etapa com a vermell amb 13 partits oficials i 1 gol marcat, una diana clau, ja que va donar el triomf, a l’afegit, al camp de l’Atlètic Lleida. En total ha jugat 562 minuts en lliga aquest curs. Éric, gràcies i sort!

Éric Zárate tanca etapa al Martinenc | Dani Falcon – FCM

Alberto Arnalot (Sant Cugat del Vallès, 1990) s’incorporava al Martinenc just abans de reprendre’s la lliga de Primera Catalana, a finals de febrer. Arribava del Can Buxeres, on havia iniciat el curs l’octubre de l’any passat. Va debutar a casa contra el Mollerussa i ha estat el porter amb més participació aquest curs, amb 13 partits oficials disputats, sent el tercer jugador amb més minuts de joc de la plantilla (1170). Arna, gràcies i sort!

Alberto Arnalot ha disputat 13 partits amb el Martinenc | Dani Falcon – FCM

En els propers dies anirem completant la configuració de la plantilla per al nou curs.

#SomMartinenc


Back To Top