Aleix Lage s'incorpora al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimecres el segon fitxatge del primer equip per a la temporada 2020/2021. Es tracta del migcampista barceloní Aleix Lage, de 28 anys.

Aleix Lage (Barcelona, 26 d’agost de 1991), natutal de les Corts, es va formar a la Penya Barcelonista Anguera, on va jugar fins a juvenils. Es va estrenar com a amateur al Júpiter, a Primera Catalana. El 2012 fitxa pel Sants, club en què ha format part de la columna vertebral que ha assolit els èxits més recents de l’entitat: el 2014 els santsencs aconseguien a Camprodon, a la promoció d’ascens, el retorn a Primera Catalana. Després de cinc temporades a Sants, i de quedar-se a les portes de l’ascens a Tercera en la promoció, el 2017 el migcampista retornava al Júpiter- Al club gris-i-grana jugava una temporada a Primera Catalana, la 2017/2018. Un any després retornava al Sants. En el retorn dels blanc-i-verds a Tercera, Lage s’ha estrenat a la categoria els dos darrers cursos, disputant un total de 56 partits (20 aquesta darrera temporada i anotant dos gols).

Lage treballa en l’àmbit del màrketing digital, el posicionament web i la gestió de xarxes socials.

Aleix Lage, amb el Sants al Guinardó el curs 18/19 | Dani Falcon

Aleix Lage, amb el Sants al Guinardó el curs 18/19 | Dani Falcon

Amb el fixatge d’Aleix Lage la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb catorze jugadors confirmats:

Porters: Víctor Cócera i Roy Zambrano
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García, Edu García i Martí Tàpia
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó, Rafel Roger i Aleix Lage
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez i José V. Molina ‘Josevi’

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top