Aleix Lage es reincorpora al Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dissabte el retorn al primer equip del migcampista barceloní Aleix Lage, de 29 anys, que fitxava pel Martinenc l’estiu passat i que marxava durant l’aturada de la Primera Catalana a la Montañesa, club amb què ha competit els darrers tres mesos a Tercera Divisió.

Aleix Lage (Barcelona, 26 d’agost de 1991), natutal de les Corts, es va formar a la Penya Barcelonista Anguera, on va jugar fins a juvenils. Es va estrenar com a amateur al Júpiter, a Primera Catalana. El 2012 fitxa pel Sants, club en què ha format part de la columna vertebral que ha assolit els èxits més recents de l’entitat: el 2014 els santsencs aconseguien a Camprodon, a la promoció d’ascens, el retorn a Primera Catalana. Després de cinc temporades a Sants, i de quedar-se a les portes de l’ascens a Tercera en la promoció, el 2017 el migcampista retornava al Júpiter- Al club gris-i-grana jugava una temporada a Primera Catalana, la 2017/2018. Un any després retornava al Sants. En el retorn dels blanc-i-verds a Tercera, Lage s’estrenava a la categoria els dos darrers cursos, disputant un total de 56 partits (20 el curs 19/20, anotant dos gols). Sense haver debutat amb el Martinenc, amb la Primera Catalana aturada fitxava per la Montañesa, per competir de nou a Tercera. En tres mesos ha Nou Barris ha disputat 12 partits, en què ha marcat un gol.

Lage treballa en l’àmbit del màrketing digital, el posicionament web i la gestió de xarxes socials.

Aleix Lage, en l'amistós disputat a Sitges el setembre de 2020 | Dani Falcon - FCM

Aleix Lage, en l’amistós disputat a Sitges el setembre de 2020 | Dani Falcon – FCM

Amb el retorn d’Aleix Lage la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb vint-i-cinc jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Alberto Arnalot
Defenses: Adri Pulido, Karim Al Qarut, Adri García, Edu García, Martí Tàpia, Alberto Sánchez i Victor Mbuku
Migcampistes: Ricardo Tinoco, Marçal Lladó, Rafel Roger, Gerard Tejedor ‘Gueri’, Pau Otero i Aleix Lage
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, José V. Molina ‘Josevi’, Víctor Muñoz, Gerard del Río, Eric Zárate, Roland Garrós, Kilian Vicente, Max Magatt i Óscar Casado ‘Chipi’

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top