Adrián Machuca, reforç al mig del camp vermell | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest dimarts la incorporació al primer equip del pivot, que pot actuar de mitjapunta, Adrián Machuca, de 22 anys, que arriba procedent de la FE Grama.

Adrián Machuca (Barcelona, 14 de febrer de 1999), arrelat a Lliçà d’Amunt, va començar a jugar a futbol al Sant Cugat, per passar després pel futbol formatiu de la Damm, el Jàbac Terrassa i el Cornellà, on acabava l’etapa juvenil. Al curs 2017/2018 compaginava el Juvenil A amb la disputa de quatre partits amb el primer equip a la Copa Federació i anant a les convocatòries de l’equip, a Segona B.

El 2018 el Cornellà el cedia al Can Vidalet, de Primera Catalana, on debutava en lliga com a amateur. A l’equip d’Esplugues es consolidava dins i fora del camp, sent fins i tot capità el curs 2019/2020. El gener de 2020 era fitxat per la Fundació Grama, amb qui assolia l’ascens a Tercera en l’aturada per la pandèmia. Debutava a la categoria aquest últim curs, sent un habitual del conjunt colomenc, tret d’un trimestre en què ha estat absent per lesió.

Fora dels terrenys de joc Adrián Machuca estudia Magisteri d’Educació Primària i entrena el Benjamí A de la UE Cornellà.

Machuca, el 2019 amb el Can Vidalet al camp del Martinenc | Dani Falcon – FCM

Amb el fitxatge del defensa Adrián Machuca, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb quinze jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano i Iván Fuentes
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia, Jaime Hernández i Adrià Saro
Migcampistes: Éric Pi, Santi González i Adrián Machuca
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río, Cristóbal León, Dani Suárez i Aleix Plans

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top