Adrià Aguilera, reforç al mig del camp del Martinenc | FC Martinenc
skip to Main Content

La direcció esportiva de futbol del Club comunica aquest divendres el fitxatge per al primer equip del pivot defensiu Adrià Aguilera, de 24 anys, que arriba procedent del Martorell.

Adrià Aguilera (Manresa, 18 de març de 1997), arrelat a Monistrol de Montserrat, viu actualment a Navàs. Va començar a jugar a fubol al CE EFO 87 d’Olesa. Als 7 anys va ingressar al futbol base del Gimnàstic Manresa, club en què estaria fins l’últim any de la seva etapa formativa, en què va jugar al Manresa. En aquell últim any de juvenil (2015/2016) ja va debutar amb el primer equip manresà, en la seva primera presa de contacte amb l’actual entrenador del Martinenc, Dani Andreu.

El seu primer curs com a amateur el dividia entre tres mesos a Manresa i mig any a la Fundació Grama, amb Dani Andreu de tècnic de nou i amb la consecució de l’ascens a Primera Catalana, el juny de 2017. Va ser el primer de tres ascensos consecutius per a Aguilera, ja que marxava llavors al Martorell, amb qui pujava a Segona Catalana el 2018 i a Primera Catalana el 2019. Els dos últims cursos ha estat el capità del primer equip martorellenc a Primera Catalana. Aquesta darrera temporada ha jugat 11 partits i ha marcat 4 gols amb el Martorell.

Fora dels terrenys de joc Adrià Aguilera, és enginyer industrial mecànic i treballa en una empresa d’automoció.

Amb el fitxatge d’Adrià Aguilera, la plantilla del primer equip masculí del Futbol Club Martinenc compta ara mateix amb vint jugadors confirmats:

Porters: Roy Zambrano, Iván Fuentes i Marc Priego
Defenses: Víctor Rodríguez, Dani Erencia, Jaime Hernández, Adrià Saro, Alberto Sánchez, Izan Espinosa i Marc Ahufinger
Migcampistes: Éric Pi, Santi González, Adrián Machuca i Adrià Aguilera
Davanters: Adrián Canelada, Joel Martínez, Gerard del Río, Cristóbal León, Dani Suárez, Aleix Plans i Brian Canalejo

En els propers dies i setmanes continuarem comunicant les novetats pel que fa al primer equip masculí de futbol.

#SomMartinenc


Back To Top