A reafirmar sensacions contra el Borges Blanques | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de la importantíssima victòria a Balaguer, amb remuntada inclosa en els darrers deu minuts gràcies a un gol de Roland Garrós de penal i un d’Alabau en l’afegit, el Martinenc s’enfrontarà a un nou equip de les terres de Lleida –el tercer seguit– per mirar de confirmar que l’equip ja ha deixat enrere els dubtes de les dues primeres jornades.

Tercer classificat i a un sol punt del líder, l’Almacelles, els de Miguel López es troben en una situació de privilegi. És ben cert que l’equip encara no ha aconseguit trobar les bones sensacions de la segona volta de l’any passat –un fet lògic encara en ple mes de setembre–, però mentrestant és important anar sumant punts. I el Martinenc té una bona oportunitat d’estrenar-se al Guinardó contra un debutant a la categoria, el Borges Blanques, que ha demostrat ja que serà un equip competitiu.

Després d’aplaçar el primer partit de lliga contra l’Andorra a causa dels compromissos de seleccions, els de les Garrigues sumen quatre punts en dos partits i segueixen encara invictes en aquesta primera catalana. En la segona jornada van aconseguir una victòria de prestigi contra el Balaguer, en un partit boig que es va resoldre en els darrers minuts, mentre que la setmana passada van empatar a un gol contra l’Igualada.

Per la seva banda, el Martinenc té gairebé tota la plantilla a la disposició de Miguel López després del retorn de Ferran Alabau la setmana passada. Les úniques baixes són les d’Antolínez i Villegas, que segueixen lesionats.

Som Martinenc!

Back To Top