El Juvenil A Masculí ja prepara el curs a Lliga Nacional | FC Martinenc
skip to Main Content

El Juvenil A Masculí del Futbol Club Martinenc iniciava aquest dimecres la pretemporada. A l’horitzó, un curs il·lusionant, amb la participació de l’equip a la segona categoria estatal, la Lliga Nacional Juvenil, després de l’ascens aconseguit la temporada passada.

Comencen les sessions de preparació amb una data clau, el cap de setmana del 24 i 25 de setembre, quan els vermells iniciaran la lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, davant el Juvenil B del FC Barcelona.

El Juvenil A Masculí ve d’un any de somni | Dani Falcon – FCM

El calendari de pretemporada del Juvenil A Masculí inclourà els següents partits, amb horaris que s’aniran definint un cop s’apropin els partits:

Dissabte 27 d’agost: FCM vs. Cornellà B
Dimecres 31 d’agost: Badalona B vs. FCM
Dissabte 3 de setembre: Vilassar de Mar vs. FCM
Dissabte 10 de setembre: Mercantil vs. FCM
Diumenge 11 de setembre: EF Gavà vs. FCM
Diumenge 18 de setembre: FCM vs. Cerdanyola

Un home de la casa
Continua al capdavant de l’equip el tècnic David Biescas, que inicia la tercera temporada dirigint el Juvenil A, si bé ja inicia la 19a temporada com a entrenador del Club. L’acompanyaran a l’staff tècnic Oriol Burata (segon entrenador), Rubén Penella (auxiliar), l’ara jugador del primer equip Max Espígol (preparador físic), Karlos Alonso (preparador de porters) i Marc Borràs (analista).

Biescas i part del seu cos tècnic, el dia de l’ascens | Dani Falcon – FCM

El calendari
El 8 d’agost es feia públic el calendari del grup 7 de la Lliga Nacional Juvenil, on competirà el Martinenc. Més enllà del debut al camp del Barça, els vermells s’estrenaran al Guinardó davant el Nàstic Manresa (l’1 o el 2 d’octubre) i tancaran la lliga a domicili, el 20 o 21 de maig al camp de la Unificación Bellvitge.

Podeu consultar el calendari complet de la lliga en aquest enllaç.

Comença un any històric, que l’equip s’ha guanyat, i en què serà un orgull més del Club, competint a categoria estatal. A per tots, jugadors i cos tècnic!

#SomMartinenc 


Back To Top