Un 'stage' per carregar piles | FC Martinenc
skip to Main Content

Si aquesta setmana la majoria d’equips van començar els entrenaments al Municipal del Guinardó, alguns altres van encetar el curs d’una manera diferent. Aprofitant que els nens encara estan de vacances escolars, el Juvenil A i B, el Cadet A i B, l’Infantil A, l’Aleví A i C i el Benjamí A han estat aquests últims dies d’stage de pretemporada. Els més grans al Collell i els de futbol 7, a Amposta.

Dues sessions d’entrenament diàries i tres dies de convivència per cohesionar el grup i conèixer els companys, una manera immillorable d’estrenar el curs. Amb aquesta magnífica recepte, els vuit equips han gaudit d’uns dies excepcionals en què hi ha hagut temps per a tot: excursions pel riu, sortides en bicicleta, activitats de nit i partits contra conjunts locals. Tres dies aprofitats al màxim.

El Collell ja va acollir l’any passat equips del Martinenc, i enguany, hem repetit. Els dos juvenils van passar-hi el cap de setmana, i diumenge va ser el torn dels dos cadets i l’Infantil A, que han pogut gaudir d’aquestes fantàstiques instal·lacions situades en un entorn idíl·lic. Cap al sud, en canvi, han anat els tres equips de futbol 7, que han passat tres dies a l’Amposta Parc, culminats amb tres partidets contra l’Amposta.

I per si encara no en tinguéssim prou, el proper cap de setmana serà el torn dels Juvenil-Cadet A i B femenins i el Cadet-Infantil F7, que faran la seva estada de pretemporada a Pontons, a l’Alt Penedès.

Som Martinenc!


Back To Top