L'Aleví A, molt superior en el derbi | FC Martinenc
skip to Main Content

Feia molt temps que un ‘A’ nostre no guanyava a un ‘A’ de l’Europa, però dissabte es va trencar el malefici, senyal del creixement que està experimentant el futbol formatiu vermell. I és que guanyar un derbi, sigui en la categoria que sigui, sempre és especial, i més si està en joc la lluita per l’ascens.

El Martinenc i l’Europa s’enfrontaven al Guinardó com dos dels principals perseguidors del líder, el Mollet –la Damm no pot pujar–, i des de ben a l’inici es va veure que els del Guinardó eren superiors al conjunt escapulat. I així, després d’uns minuts de tempteig i alguna ocasió fallada, Jordi va obrir el marcador en el minut 10. A la tornada del descans del primer quart, Jan va fer el segon, però amb el 2-0, els escapulats van reaccionar i en dues arribades en cinc minuts van tornar a igualar el marcador.

Però el Martinenc era millor i tenia el control del partit i abans del descans Jan va provocar un clar penal que transformaria Jordi en el 3-2 (27’). El gol va obligar a l’Europa a estirar-se en la segona meitat, i amb espais els del Guinardó van sentenciar. Jordi va fer el 4-2, Garriga el cinquè aprofitant el rebuig del porter en una falta, i Jordi va fer el quart gol en el seu compte particular per deixar el partit vist per a sentència. Amb el 6-2 i amb la victòria gairebé assegurada, més que els tres punts el que entrava en joc en els darrers minuts era el ‘gol average’ –6-4 a favor de l’Europa en el partit d’anada–, i en el darrer minut del tercer quart, l’Europa va fer el 6-3 per posar una mica d’emoció en aquest aspecte.

Però Jan i Pol Martín, amb un autèntic golàs, van deixar el partit i el ‘gol average’ particular vist per a sentència. En els darrers minuts, l’Europa va maquillar el marcador i Pol Novejarque, en una passada llarga des de camp propi que es va enverinar amb el vent, va fer el 9-5 definitiu. Un marcador que plasma a la perfecció la superioritat de l’Aleví A davant un Europa que ja ha quedat enrere en la classificació.

Back To Top