Tornejos de futbol formatiu per passar el pont | FC Martinenc
skip to Main Content

Aquest cap de setmana no hi va haver competició de lliga, però com és habitual en aquestes dates alguns equips ho van aprofitar per seguir jugant: a falta de competició, tornejos amistosos, una bona manera per cohesionar el grup i provar coses noves. Entre els equips que no van descansar, el Cadet B, l’Aleví I, el Benjamí A i els Prebenjamins A i D.

Els més petits de l’entitat van ser els grans protagonistes aquests dies, amb participació doble d’equips de la categoria prebenjamí. L’A, format per jugadors de segon any, va estar a un pas de classificar-se per als quarts de final en un torneig amb força nivell. Després d’una gran fase de grups, els de Kevin Brugué se la van jugar contra el Mataró en l’últim partit i, tot i anar guanyant 2-1 a falta de pocs minuts per acabar, van acabar sucumbint en els darrers instants. El D, per la seva banda, va arribar fins a les semifinals, però no van poder amb tot un Espanyol.

El Cadet B, l’únic equip de futbol 11 que no va descansar aquests dies –sense comptar l’Infantil D, que va recuperar el partit aplaçat l’1 d’octubre–, va participar en un quadrangular organitzat pel Congrés, tot i que sense gaire fortuna. Els nois de David Biescas van perdre el primer partit contra el Celtic (2-1) i després van empatar a un gol contra el Bufalà. Una sort que va compartir l’Aleví I, que no va poder passar de la fase de grup, i el Benjamí A. El primer equip benjamí de l’entitat, entrenat per Lluís Silva, es va enfrontar amb equips de categoria preferent en un torneig disputat a Sant Boi i, tot i plantar cara, no va poder avançar a la següent ronda.

Som Martinenc!

 


Back To Top