Segon triomf a casa consecutiu per a l'Aleví I | FC Martinenc
skip to Main Content
ALEVÍ I 4 - 2 CONGRÈS

L’Aleví I s’imposava aquest dissabte al Congrés (4-2) en partit de la novena jornada al grup 15 de la Tercera Divisió d’Aleví. Partit en què els jugadors entrenats per Leao Carlos i Manuel de la Fuente van començar molt endollats, amb arribades a la porteria rival des de l’inici. Al minut 4 Adrià Gamote, després d’una gran passada de Josep Otero encarava la porteria rival des de l’esquerra i superava el porter rival en el mà a mà.

Però com havia passat en partits anteriors, una davallada de la confiança de l’equip i un seguit d’imprecisions precedia l’empat del Congrés, amb la diana de Kay Filgueira al minuto 9 (1-1). La resposta no es feia esperar, i només un minut després el capità vermell, Leo Trillo, amb un potent xut des de la frontal anotava el segon gol local (2-1). A partir d’aquí el partit s’igualava molt, amb molta disputa al mig del camp i la defensa martinenca, amb Aron Ramos, Cristian Cedeño i Sebastián Rivera, va soportar els intents d’empatar dels visitants. També el porter Eric Dolz va contenit, amb grans aturades, el setge rival.

No obstant, després d’una sèrie de rebots al mig del camp, una pilota alevada arribava a peus del visitant Matteo, que definia amb molta classe per signar l’empat al minut 18 (2-2). Si alguna cosa ha demostrat el Martinenc aquest curs és la capacitat de resposta a còpia d’orgull i voluntat. Llavors, com en un calc del primer gol vermell, i després d’un magnífic canvi de joc de Josep Otero, la pilota arribava a Adrià Gamote, que definia amb soltura al costat del porter per situar el Martinenc per davant de nou al minut 23 (3-2). Cal ressenyar qe Josep Otero, tot i no marcar, desplegava un partit de gran intel·ligència, com també Miquel Argemí, qui jugava per als seus companys en una mostra de voluntat col·lectiva, la mateixa que es mostrava en molts moments del partit als peus d’Álex Tovar al mig del camp.

L’Aleví I superava el Congrés al Guinardó | FCM

A partir del 3 a 2 els vermells es feien propietaris de la pilota, amb contínues arribades a la porteria rival. Llavors apareixia de nou el capità martinenc, Leo Trillo, en una acció individual sobre el vèrtex de l’àrea es desfeia de tres contraris per definit creuat a la base del pal un altre cop, amb un potent xut, establint el marcador definitiu al minut 44 (4-2).

Els vermells, setens al grup, no deixen de somiar en les primeres posicions, tot i ser un equip de primer any a la categoria.

#SomMartinenc


FITXA TÈCNICA

ALEVÍ A: Eric, Miquel, Cristian, Josep, Leo, Aron, Adrià, Sebastián i Álex.

Entrenador: Leao Alberto Carlos

GOLS: 1-0, Adrià Gamote (4′); 1-1, Kay Filgueira (9′); 2-1, Leo Trillo (10′); 2-2, Matteo (18′); 3-2, Adrià Gamote (23′); 4-2, Leo Trillo (44′).

Acta del partit

Back To Top