Primera jornada de l'Escola amb equips de fora | FC Martinenc
skip to Main Content

Acostumats a jugar entre ells en la competició interna que es disputa cada dissabte als camps del Centenari, els nens de l’Escola van tenir aquest dissabte una jornada ben especial amb la visita d’un club de fora. En aquest cas va ser l’Escola Hristo Stoitchkov de Barcelona i de Sant Cugat qui ens va visitar, en la que es preveu que no serà la primera jornada d’aquests tipus de la temporada.

Per a l’ocasió especial, els partits es van traslladar al petit Martinenc, un camp força més gran del que estan acostumats els gairebé 30 nens de 4 i 5 anys de l’Escola. A més, els canvis no es van limitar aquí, ja que els partits van passar del 3c3 habitual a un 4c4… i sobretot, la novetat estrella que més nervis va provocar, el fora de banda.

Tot i això, el matí va ser un èxit en una jornada d’allò més intensa. El resultat era el de menys, si no que l’important era veure com gaudien els nens amb l’experiència d’estrenar-se en el camp gran i competir contra un equip de fora. I no serà l’última per seguir-se acostumant abans de fer el pas al futbol formatiu.

Som Martinenc!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Back To Top