L'Infantil A Femení no descansa ni durant el pont | FC Martinenc
skip to Main Content

Setmana de descans per a la majoria d’equips del futbol formatiu aprofintat l’aturada de la competició durant el pont de desembre. Tot i això, alguns equips del clubs, entre ells l’Infantil A Femení, no van voler perdre el ritme i durant el cap de setmana van disputar diversos tornejos amistosos.

Les noies d’Eira Atiénzar van estar presents en el torneig solidari organitzat pel Sant Joan Despí destinat a recaptar fons per la Marató de TV3 i van tancar la seva participació amb dues victòries i una derrota. En el primer partit, les del Guinardó es van imposar per la mínima a l’Hospitalet gràcies a un solitari gol de Paula, però no van tenir la mateixa sort en el segon duel. Tot i que va ser un partit igualat, la major efectivitat de cara a porteria del Girona va ser clau (0-2) i el Martinenc es va quedar sense opcions de passar a la següent ronda.

Ja sense res en joc, l’Infantil A va fer un bon partit contra el Barberà Andalucia i va tancar la seva participació en el torneig amb la segona posició en la fase de grups i un bon sabor de boca gràcies a un nou triomf per 2-0 gràcies a un doblet de Clàudia Ciuró.

Més enllà de l’Infantil A Femení, també van jugar aquest cap de setmana l’Infantil D i F, l’Aleví B i F i el Benjamí B i F, els dos darrers eliminats a la semifinals després de realitzar un gran torneig.

Resultats:
Infantil A Fem. 1-0 Hospitalet
Infantil A Fem. 0-2 Girona
Infantil A. Fem. 2-0 Barberà Andalucia

Infantil D 0-0 Molí Vell
Infantil D
0-1 Ciudad Cooperativa

Infantil F 1-0 La Florida
Infantil D
0-0 Granollers

Aleví B 0-0 Girona
Aleví B 0-1 Bordeta Lleida
Aleví B 0-1 Mollet

Aleví F 1-2 Marianao Poblet
Aleví F  0-0 Gavà
Aleví F  1-1 Hospitalet

Benjamí B 3-0 Cornellà
Benjamí B 4-0 Damm
Benjamí B 2-2 Nàstic Tarragona
Benjamí B 3-0 Gavà
Benjamí B 1-1 Santfeliuenc (Eliminats als penals) (semifinals)

Benjamí F 0-0 La Florida
Benjamí F 1-3 Sant Ildefons
Benjamí F 1-1 Guineueta
Benjamí F 2-0 Granollers
Desempat vs La Florida als penals: victòria 4-2.
Benjamí F 0-8 Vilanova (semifinals)

#SomMartinenc


Back To Top