L'Infantil D també puja de categoria | FC Martinenc
skip to Main Content

Com en el cas del Juvenil A ha calgut esperar unes setmanes, però finalment la Federació Catalana de Futbol va confirmar que l’Infantil D jugarà la temporada que ve a Primera Divisió. L’ascens arriba després d’una temporada brillant, en què només la Premier va aconseguir evitar que l’equip entrenat per Lluís Silva es proclamés campió de lliga.

Amb un frec a frec amb la Premier que ha durat des de l’inici fins a final de curs, l’Infantil D es va quedar a les portes de guanyar la lliga perquè en els duels directes amb el seu gran rival els detalls els hi van anar en contra. Però gràcies als grans números de l’equip –80 punts de 90 possibles, amb només dues derrotes i dos empats, 150 gols a favor i 25 en contra–, l’Infantil D era un dels millors segons de la categoria i jugarà a Primera gràcies als ascensos compensats.

Per això, només ens queda felicitar a tot l’equip per la seva gran temporada i per no haver-se rendit fins al final.

Enhorabona a tots! Yasser, Joan Garcia, Jan Torrens, Dani Lorenzo, Yousri, Guillem Llobet, Oleguer, Pau Santos, Oriol, Àlex Gambús, Jan Tena, Joan Betbese, Gerard, Juan Talavera, Pol Zapata, Lluc, Matias McGarry, David, Arnau, Albert Garcia, Àlex Esteban, Mark Benazet i Marc Muixí; i als entrenadors Lluís Silva i Pau Belloc.

Som Martinenc!


Back To Top