L'Infantil-Aleví tanca una altra excel·lent temporada | FC Martinenc
skip to Main Content

A només una jornada per acabar el campionat, l’Infantil-Aleví A Femení ja té assegurada la segona posició –té massa lluny el líder, i no pot ser atrapat per l’Espanyol, tercer classificat–, una fita que parla per si sola. Després d’aconseguir l’ascens a primera divisió la temporada passada, només el Sant Gabriel ha impedit enguany que les noies de Joana Balcells es proclamin campiones de la màxima divisió de la categoria.

La segona posició és, doncs, tot un èxit per un equip que debutava a primera divisió. A més, per si això fóra poc, el Martinenc va assegurar-se el subcampionat amb una d’aquelles victòries que tanta il·lusió fan: un 1-5 a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol A. Sense dubte, una proesa que demostra el potencial d’aquestes noies que, en la seva majoria, el curs que ve faran el salt a la categoria Juvenil-Cadet.

El triomf a la Ciutat Esportiva perica, però, no és cap novetat per aquest equip, que l’any passat ja va derrotar a domicili l’Espanyol –en aquell cas, l’Espanyol C– per 3-7. Una victòria que, tot i no valer per quedar campiones de lliga, va ser la cirereta del pastís d’un altre curs excel·lent acabat amb un ascens de categoria.

Veurem quin és el futur d’aquestes noies, però la temporada que es tancarà tornant de Setmana Santa és una mostra més que la feina del club amb el futbol femení està sent excel·lent en els darrers anys.

Som Martinenc!


Back To Top