L'estiu més mogut dels equips femenins | FC Martinenc
skip to Main Content

Qui diu que les vacances són per descansar? Els nostres equips femenins han tingut un estiu d’allò més mogut amb tornejos, visites a l’estranger i estades de pretemporada per iniciar els entrenaments. Tot d’activitats relacionades amb allò que més ens agrada: el futbol.

El passat més de juliol, les coordinadores del futbol base femení van fer una visita a la acadèmia de futbol Sugao FC, del centre acadèmic universitari Tokai University of Tokio (Japó), convidades per Shiho Sugiyama, ex entrenadora de la nostra entitat. Sugiyama va formar part, el curs anterior, de l’staff tècnic del nostre Juvenil-Cadet femení B i va convidar a les nostres entrenadores a aquesta experiència internacional per veure com es treballa en el futbol femení en el país asiàtic. Un esport que, a pesar del Mundial d’Alemania de l’any 2011 en el qual es va proclamar campiona la selecció japonesa, encara no és l’esport femení més popular del país, sinó que ho és el softball.

També al juliol, una representació dels equips Juvenil-Cadet de l’entitat va participar a la popular ‘Barcelona Cup’, un dels tornejos amb més participació de l’estiu. L’equip del Martinenc va vèncer 7-0 a La Salle Secundaria de Mèxic DF, i en la final de torneig, disputada al Nou Sardenya, l’Espanyol va guanyar 4-0 a un combinat del Martinenc i la Salle de Mèxic.

Per últim, el passat cap de setmana, altra vegada els tres equips Juvenil-Cadet van realitzar un ‘stage’ de pretemporada a Can Diable (Pontons). La trobada va comptar amb la participació de 29 jugadores i 6 entrenadores, i totes elles van poder gaudir de la convivència entre companyes durant tres dies molt moguts i plens de sessions d’entrenament i activitats diverses.

Som Martinenc!

stage_pontons_femeni


Back To Top