L'Aleví C surt vencedor en un final de partit boig | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’un inici irregular de lliga, l’Aleví C va sumar la segona victòria consecutiva en un d’aquells partits que es recorden durant tot el curs. I és que l’alegria va ser doble per la manera com el Martinenc va aconseguir el triomf, en un duel en què va dominar tot i anar a remolc en el marcador des de l’inici i que es va acabar enduent en un final boig.

L’inici, però, no va ser gens esperançador ja que l’Anguera es va avançar en el marcador només començar amb un xut des de la frontal. A l’1-0, se li va sumar que els locals es van fer amb el control del partit, amb un joc molt directe i creant perill penjant pilotes a l’àrea de totes les maneres possibles. El Martinenc patia en cada servei de banda i, a més, en atac es va encomanar del joc directe del rival, sense trobar el seu espai en el partit.

Per fortuna, això va canviar a partir del segon quart, en què els del Guinardó van començar a trobar-se per dins i a combinar una mica millor a pesar de les reduïdes dimensions del terreny de joc. Així, tot i que el gol de l’empat no va arribar i que Hàrek va salvar el 0-2 en una gran estirada en un xut molt potent, l’Aleví C va marxar al descans amb la sensació que tenia el partit allà on volia.

I és que a la represa el matx va seguir amb un guió similar, tot i que l’Anguera va apujar la seva línia de pressió i els vermells van haver de buscar solucions per superar-la. A poc a poc, però, tot i seguir dominant més la pilota, els visitants van perdre fluidesa en els metres finals en un tercer quart amb molt de joc al mig del camp i poques arribades a les àrees. Però tot va canviar a l’inici del darrer període quan després d’una bona jugada col·lectiva, Arnau va rebre a la frontal de l’àrea i, després d’una bona finta, va engaltar un xut que va suposar el gol de l’empat.

Mitja feina feta, però vist com havia anat el partit, el Martinenc es va llançar a per totes a pel gol de la victòria. Amb l’1-1 i amb el final del partit a prop, però, el duel va embogir: els locals es van quedar amb un jugador menys i tot va acabar d’esclatar en el temps afegit. Abans, Bruno havia tingut l’1-2 en un xut que va marxar fregant el pal, però tot va esclatar en el darrer minut. L’Anguera va celebrar el 2-1 en un nou servei de banda penjat directament a l’àrea, però l’àrbitre no va concedir el gol considerant que cap jugador havia tocat la pilota abans d’entrar i, en la jugada immediatament posterior, en un altre servei de banda servit ràpidament per Bruno, Marc Artal va rematar la pilota per anotar, amb l’esfèrica entrant plorant al fons de la xarxa, el gol d’una victòria que encara té més bon sabor per la manera com es va aconseguir.

#SomMartinenc

Back To Top