L’Aleví-Benjamí tanca amb èxit l’any del seu debut | FC Martinenc
skip to Main Content

Després d’anys de feina amb el futbol femení, la creació de l’Aleví-Benjamí completava tota l’escala del futbol formatiu; un equip per cada franja d’edat. I en aquest primer any, la temporada no hauria pogut ser més exitosa. I ara que tot just ha acabat el torneig complementari és moment de fer-ne un repàs.

Amb un equip de nova creació i amb algunes jugadores que no havien jugat mai abans en un equip de futbol, la salvació semblava un objectiu difícil… però possible. I després de dos resultats un pèl descoratjadors –10-1 i 0-10 en les dues primeres jornades de lliga–, a la tercera va anar la vençuda; el triomf per 4-7 al camp d’Els Pallaresos va representar la primera victòria de la història d’aquest equip.

A partir d’aquí, l’equip va anar millorant i progressant en el joc i finalment va acabar la lliga regular en desena posició, el primer lloc que dóna la salvació. I ara, en el torneig complementari l’equip s’ha enfrontat a equips amb molta més experiència i més anys de bagatge, un fet que ha fet el conjunt entrenat per Joana Balcells sigui cada vegada més fort i tingui cada vegades més ganes de mirar endavant.

Que sigui el primer de molts anys!

Som Martinenc!


Back To Top