L'Aleví B dona la talla al torneig de Nadal | FC Martinenc
skip to Main Content

En dues setmanes sense entrenaments, que avui tornen a iniciar-se, hi ha hagut temps per descansar però també, com passa habitualment, per jugar torneigs amistosos. En un d’ells, organitzat pel Canyelles, l’Aleví B va arribar fins a les semifinals després de superar dues fases de grups. Per la seva banda, l’Infantil B Femení va arribar a la final en el torneig solidari a Cerdanyola, mentre que l’Aleví I va participar en un triangular al camp del Juan XXIII.

Sis partits i dues fases de grups va haver de superar l’Aleví B de Pol Pérez per arribar a les semifinals de la Canyelles Cup. En la primera fase, els del Guinardó es van imposar en els tres partits i van tancar la segona amb dues victòries i un empat, un bon paper que els va donar el pas per a les semifinals. Allà, però, s’hi van trobar la Damm, un vell conegut de la lliga, que els va derrotar.

Més lluny encara va arribar l’Infantil B Femení en el torneig solidari de Nadal organitzat pel Cerdanyola, caient a la final. En la fase de grup, degut a la curta durada dels partits, les de vermell van sortir a per totes i van vèncer el primer duel contra el Santfeliuenc (6-0) i empatar el segon davant el Llerona (1-1). Gràcies a la diferència de gols, el Martinenc es va classificar per les semifinals on es va enfrontar amb la Salut Pere Gol. Després de perdre contra el conjunt badaloní en la lliga, l’Infantil B van sortir amb moltes ganes i van aconseguir un contundent triomf gràcies a un inici gairebé perfecte –3-0 al minut 5–. En la final, en canvi, no van poder derrotar l’Espanyol.

L’Infantil B Femení, amb la copa de subcampiones

Per últim, l’Aleví I va resultar vencedor d’un triangular al camp del Juan XXIII de Terrassa contra l’amfitrió i el Cardedeu gràcies a una victòria i un empat.

Resultats:
Infantil B Fem. 6-0 Santfeliuenc
Infantil B Fem. 1-1 Llerona
Infantil B Fem. 4-1 La Salut Pere Gol (semifinals)
Infantil B Fem. 0-3 Espanyol

Aleví B 2-1 Sant Andreu (primera fase)
Aleví B 3-1 YTFA
Aleví B 2-0 Canyelles
Aleví B 2-1 Gavà (segona fase)
Aleví B 1-1 Cornellà
Aleví B 4-2 Mercantil
Aleví B 1-5 Damm (semifinals)

Aleví I 3-1 Juan XXIII
Aleví I 1-1 Cardedeu (victòria als penals)

#SomMartinenc


Back To Top