L'Aleví A planta cara als grans a Lleida | FC Martinenc
skip to Main Content

Després de guanyar-se una plaça per a la fase final en la prèvia del Torneig Atlas Energía celebrada el cap de setmana de Carnaval, l’Aleví A va gaudir d’una gran experiència a Lleida on es va enfrontar a equips de primer nivell espanyol. I tot i enfrontar-se en el mateix grup al Reus, el Zaragoza i el Rayo Vallecano, només un error humà extern va impedir que el Martinenc es clasifiqués per a la següent fase.

Era una experiència per gaudir i assaborir-la al màxim, però els nois de l’Aleví A també van voler sortir a competir i ho van aconseguir. A pesar de caure amb contundència en el primer partit de la fase de grups (5-0 contra el Reus), els de Pol Font es van refer… I de quina manera! Contra tot un Rayo Vallecano, que en el seu grup de la lliga en la màxima categoria madrilenya no havia perdut un sol partit, els del Guinardó es van imposar per 2-1.

En el darrer partit, contra un altre dels equips de primer nivell del futbol espanyol, el Zaragoza, el Martinenc també necessitava treure un bon resultat si volia classificar-se –fins i tot, amb un triomf, l’Aleví A hagués estat primer de grup–. I demostrant que el partit contra el Rayo no havia estat una casualitat, l’equip va aconseguir situar-se a l’últim minut de partit amb 2-2 en el marcador, un empat que, donat el resultat en l’altre partit del grup, classificava el Martinenc per als quarts de final contra el Barça. De fet, els de Pol Font fins i tot van tenir una oportunitat molt clara en l’últim segon del partit, que hauria hagut d’acabar al minut 25. Però un error humà de l’encarregat de xiular el final dels enfrontaments (tots els partits duraven 25 minuts exactes, sense temps afegit) va permetre allargar el duel un minut més, temps en què els aragoneses van fer el 3-2 i van deixar el Martinenc eliminat.

Tot i la indignació, l’Aleví A va quedar fora, però amb la sensació donada que l’equip va poder competir contra l’elit el futbol formatiu.

Resultats
Martinenc 0-5 Reus
Martinenc 2-1 Rayo
Martinenc 2-3 Zaragoza

Back To Top