L’Aleví A, a la fase final de la Powerade Cup | FC Martinenc
skip to Main Content

L’Aleví A jugarà la fase final de la Powerade Cup, una prestigiosa competició de futbol base que es disputa des de fa uns anys en aquestes dates nadalenques. En aquesta fase final, els nois de Pol Font i Víctor Rodríguez es veuran les cares amb equips de la talla del Real Madrid o el Vila-real.

Aprofitant la falta de competició federada aquest cap de setmana, el principal equip de la categoria aleví del Martinenc va prendre part de la fase prèvia de la Powerade Cup, amb l’objectiu de classificar-se per la ronda final que es disputarà el cap de setmana del 19 i el 20 de desembre contra equips de primer nivell.

Per aconseguir-ho, als del Guinardó només els hi valia quedar campions d’un grup format per alguns equips de superior categoria com l’Atlètic Segre i l’Hospitalet, i completat pel Manlleu B, el Racing Sarrià i el Júnior. I així va ser… i de manera brillant. Amb 18 gols a favor i només 3 en contra, el Martinenc va vèncer els seu cinc rivals en partits de 25 minuts i es va assegurar la classificació per la fase final.

En aquesta fase final, el Martinenc ha quedat enquadrat en un autèntic grup de la mort, el que serà un privilegi i una excel·lent oportunitat pels joves jugadors vermells. El Real Madrid, el Vila-real, el Cornellà, el Lleida i el Bermudas Athletic, seran els rivals del nostre Aleví A, que ja ha aconseguit un gran èxit només de poder-hi formar part.

Som Martinenc!


Back To Top